- - - - - -
kedd, 16 április 2024

 

 Kedves Látogatónk!

 

 Szeretettel köszöntöm intézményünk honlapján!

  Őszintén remélem, hogy a folyamatosan aktualizált honlapunkon közreadott információkon keresztül segítünk Önnek abban, hogy képet kapjon mindennapjainkról. A napi aktualitások mellett tájékozódhat hosszú távra tervezett programjainkról, illetve a közelmúltban megrendezett eseményeinkről. Honlapunkon megtalálja elérhetőségeinket, továbbá bepillantást nyerhet az iskola életének valamennyi mozzanatába.Kérem, informálódjon intézményünkről alapdokumentumainkon és eredményeinken keresztül is! Keressen fel bennünket, látogasson el programjainkra, hogy még jobban megismerhesse iskolánk életét!Az oldal nemcsak jelenlegi tanulóinknak, hanem a jövőben hozzánk beiratkozó diákoknak, és szüleiknek is naprakész tájékoztatást kíván nyújtani.

 

Tisztelettel:

Kovácsné Pál Krisztina

   igazgató


Lehet, hogy egy műalkotás erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Alkotó tanárok KIÁLLÍTÁS A 130 éves Paksi Bezerédi Általános Iskolában Helyszín: Csengey Dénes Kulturális Központ Galéria Paks, Gagarin utca 2. B Megnyitó: április 16. 17 órakor Megtekinthető április 17. május 15. között nyitvatartási időben. A kiállítást megnyitja Németh Lászlóné, az iskola nyugalmazott igazgatója Közreműködnek a Pro Artis AMI növendékei Kiállító művészek: Tumpek Györgyi, Bencze Barnabás, Zirczi Judit”


Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Bezerédi www.bezeredj.hu hu Beiratkozás 2024. április 18-19. Tel.: 75/200-324”


Megújul a Bezerédj Általános Iskola alsó tagozatának udvara

 

 


 


 

 

A Paksi Bezerédj Általános Iskola alapításának 130 éves évfordulója alkalmából

szervezett gálaműsorunkról készített videót az alábbi linkeken tekinthetik meg.

Köszönjük a felvételt a TelePaks TV-nek!

 

 


 

Az iskolaújság legújabb számának teljes tartalma itt tekinthető meg.

  

 

 

 


 


alt   alt   alt

 

 

 alt


 

 

 

 

alt   alt