Paksi Bezerédj Általános Iskola


 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Aktualitások
Friss hírek

Kupakgyűjtés

alt
 

Megújult közétkeztetés

Kedves Látogató!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága rendelkezésünkre bocsátott egy kisfilmet, ami a megújult közétkeztetésről szól.
A kisfilm az alábbi linken megtekinthető:
https://youtu.be/HrHv-omWAKQ

alt
 

Élménybeszámolók kirándulásokról, táborokról

Kedves Látogató!alt

Az alábbi cikkben olyan élménybeszámolókat olvashat iskolai kirándulásokról és táborokról, amelyek nem jöhettek volna létre az iskolánkat rendszeresen támogató intézmények nélkül.

Köszönjük a Csengey Dénes Kultúrális Központnak, a Paksi Atomerőmű Zrt-nek, Paks Város Önkormányzatának, a Német Nemzetiségi Önkormányzatnak, iskolánk alapítványának és mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak e remek programok megszervezéséhez és lebonyolításához!

Bővebben...
 

Étkezési díjakkal kapcsolatos információk

altTisztelt Szülők!

A tanév végéhez közeledve, az étkezési térítési díjak fizetése az alábbi módon lesz lehetséges!
Bővebben...
 

Az Ön gyermekének van személyazonosításra alkalmas okmánya?

Ingyenes a személyazonosító igazolvány a 14 év alatti gyermekek részére

Az Ön gyermekének van személyazonosításra alkalmas okmánya? A köztudatban tévesen rögzült, hogy csak a 14. életévét betöltött magyar állampolgár rendelkezhet személyazonosító igazolvánnyal. A szülők sok esetben meglepődve szembesülnek azzal a ténnyel - amikor már csak pár nap maradt a régóta tervezett és várt nyaralásig, osztálykirándulásig –, hogy gyermekük nem rendelkezik érvényes okmánnyal (személyazonosító igazolvány, útlevél). Sietve Ilyenkor kapkodva keresik fel az okmányirodák vagy az okmányirodai feladatokat ellátó kormányablakok valamelyikét.
Bővebben...
 

Bezerédj-s kupák megújult helyen

Kedves Látogató!

Örömmel értesítjük iskolánk valamennyi tanulóját, valamennyi kedves szülőt és további látogatóinkat, hogy iskolánk Polgári épületben található elhanyagolt régi szekrénye a szülők összefogása következtében megújulhatott. Nikl Zoltán és Sárosi Zoltán István szülők újracsiszolták és festették a ritka szép darabot.

Bővebben...
 

HATÁRTALANUL Petőfi Sándor útján


alt
Bővebben...
 


Oldal 7 / 8