Paksi Bezerédj Általános Iskola


 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Aktualitások
Friss hírek

Megújult közétkeztetés

Kedves Látogató!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága rendelkezésünkre bocsátott egy kisfilmet, ami a megújult közétkeztetésről szól.
A kisfilm az alábbi linken megtekinthető:
https://youtu.be/HrHv-omWAKQ

alt
 

Élménybeszámolók kirándulásokról, táborokról

Kedves Látogató!alt

Az alábbi cikkben olyan élménybeszámolókat olvashat iskolai kirándulásokról és táborokról, amelyek nem jöhettek volna létre az iskolánkat rendszeresen támogató intézmények nélkül.

Köszönjük a Csengey Dénes Kultúrális Központnak, a Paksi Atomerőmű Zrt-nek, Paks Város Önkormányzatának, a Német Nemzetiségi Önkormányzatnak, iskolánk alapítványának és mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak e remek programok megszervezéséhez és lebonyolításához!

Bővebben...
 

Az Ön gyermekének van személyazonosításra alkalmas okmánya?

Ingyenes a személyazonosító igazolvány a 14 év alatti gyermekek részére

Az Ön gyermekének van személyazonosításra alkalmas okmánya? A köztudatban tévesen rögzült, hogy csak a 14. életévét betöltött magyar állampolgár rendelkezhet személyazonosító igazolvánnyal. A szülők sok esetben meglepődve szembesülnek azzal a ténnyel - amikor már csak pár nap maradt a régóta tervezett és várt nyaralásig, osztálykirándulásig –, hogy gyermekük nem rendelkezik érvényes okmánnyal (személyazonosító igazolvány, útlevél). Sietve Ilyenkor kapkodva keresik fel az okmányirodák vagy az okmányirodai feladatokat ellátó kormányablakok valamelyikét.
Bővebben...
 

KLIK -Tájékoztató

A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. tv. hatálya alá tartozó munkáltatóknál működő szakszervezetek reprezentativitásának megállapításáról a 24/2011. (III.9.) Korm.rendelet rendelkezik.


A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Paksi Tankerületéhez tartozó köznevelési intézmények vonatkozásában reprezentatív szakszervezetek:

Pedagógusok Szakszervezete
Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete


2014. augusztus 31.

 


Oldal 4 / 4