Paksi Bezerédj Általános Iskola


 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tesi cucc

Tisztelt Szülők!

 

Az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága támogatásával 2015-ben elindult egy szakmai program, a Sport legyen a Tiéd! címmel.

 

A testnevelés új stratégiájának kidolgozásához, a minőségi testnevelés programjához a tesicucc.hu is szeretne hozzájárulni oly módon, hogy Magyarország iskoláiban megbízható minőségű, trendi, mégis megfizethető árú sportfelszerelés megrendelését teszi lehetővé.


Ehhez a projekthez szeretnénk partnert találni az Önök iskolájában is. Iskolánként, az igazgatók mellett, azokat a testnevelő tanárokat keressük, akik magukénak érzik a szakmai célokat és szívesen, aktívan vesznek részt a projekt helyi koordinációjában.

 

A tesicucc.hu projekt egy transzparens, kölcsönösen előnyös rendszerben működő kereskedelmi tevékenység, amelynek célja a megbízható minőségű termékek beszerzése és azok eljuttatása a projektben résztvevő gyerekeknek, szülőknek, iskoláknak. A haszon- és információ-megosztás alapján működő modell biztosítja a közös érdekek érvényesülését: a kedvező árat, az ellenőrzött magas minőséget.

 

A közös munka eredményeként a diákok egy tesicucc.hu szettet (2 db póló, 1 db leggings / sportnadrág, 1 pár sportcipő) kapnak megbízható minőségben, az iskolába kiszállítva, névre szóló csomagban, a piaci átlagárakhoz képest jelentős, kb. 45%-os árkedvezménnyel. A fizetés két részletben történik.

 

Kérem, amennyiben lehetőséget látnak az együttműködésre, olvassák el a mellékelt tájékoztatót!

 

Figyelmét köszönöm, üdvözlettel:

Ferenci Judit

Next Competency Zrt. tesicucc projekt

+36 30 356 9406

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tájékoztató