- - - - - -
hétfő, 16 szeptember 2019

Büszkeségeink

 

 

Az iskola legerősebb embere és lánya verseny 2018

 

Iskolánkban idén is megmérkőztek egymással a legerősebb fiúk, valamint a lányok, melynek eredménye a következőképpen alakult.

 

alt

 

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

Legerősebb fiú, legügyesebb lány

 

Iskolánkban a 2016/2017-es tanévben is megmérkőztek egymással a legerősebb fiúk, valamint a legügyesebb lányok. Minden versenyzőnek gratulálunk a teljesítményéhez!
Az eredmények a következők lettek:

alt

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehetséges Paksi Fiatalok Alapítvány díjazás

 

A Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány célja az anyanyelvi kultúra, a művészet, a tanulmányi munka és a sport területén kimagasló eredményt elérő diákok és a felkészítők tevékenységének elismerése, ösztönzésük a további sikerekre, eredményekre.

2016-ban iskolánkból Hornyánszki Lilla Christiane kapott díjazást. Gratulálunk neki!

alt

 Cikk a Paksi Hírnökben

 

 

 

 

 

 

 

Az iskola legerősebb embere és lánya verseny 2016

 

Iskolánkban idén is megmérkőztek egymással a legerősebb fiúk, valamint a lányok, melynek eredménye a következőképpen alakult.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pupp Réka junior Európa-bajnok

 

A verseny néhány örömteli pillanata képekben!

Gratulálunk győztes versenyzőnknek és edzőiknek Hangyási Lászlónak és Braun Ákosnak!

alt   alt

alt    alt

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeptemberi aranyeső

 

A múlt heti, három paksi aranyat hozó maratoni kajak-kenu világbajnokság után ezúttal síkvízen domborítottak az ASE-sok: az ifjúsági Európa-bajnokságon női kajak egyesben Pupp Noémi két elsőséget ünnepelhetett, míg a férfiak között Horányi Benjámin a bombaerős sprintszámban, 200 méteren ért be nyolcadikként a célba.

A romániai Bascovban rendezték meg az ifjúságiak és U23-asok Európa-bajnokságát. A pálya, ami eddig nem igazán volt benne a kajak-kenusok nemzetközi vérkeringésében, ideális körülményekkel várta a versenyzőket. A környező hegyek leárnyékolják a szelet, a vízben nincsenek hínárok, és felevező sáv biztosítja a hullámmentes versenyzést.

Ilyen körülmények között tette vízre hajóját két paksi fiatal, Pupp Noémi és Horányi Benjámin. Meczker András tanítványai egyéni számokban vívták ki az Eb-indulás jogát, hiszen Noémi a hazai válogatón 500 és 1000 méteren sem talált legyőzőre, míg Beni a sprintszámban, 200 méteren bizonyult a leggyorsabbnak.

Szombaton Noémi uralva a mezőnyét, magabiztosan nyerte meg az 1000 métert, majd másnap, az 500 méteres eredményhirdetésnél is az ő tiszteletére csendült fel a Himnusz.

Horányi Benjáminnak nem volt könnyű dolga, hiszen az egyik legsűrűbb mezőnyben kellett repesztenie. 5 előfutam, 3 középfutam, majd a döntő. Már a fináléba kerülni is kemény feladat volt, és a 200 méteren csak nüanszokon múlnak a helyezések, ahol végül a paksi kajakos a nyolcadik helyet szerezte meg, élete leggyorsabb 200 méterét teljesítve.

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

Sporteredmény

 

A Paksi Bezerédj Általános Iskola csapata ezüstérmet nyert a megyei kosárlabda döntőn!
Gratulálunk fiúk, szép volt!

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iskola legerősebb embere 2015

 

Iskolánkban megmérkőztek egymással a legerősebb fiúk, melynek eredménye a következőképpen alakult.

alt

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport

 

Továbbjutás!

A Paksi Bezerédj Általános Iskola fiú floorball csapata
pénteken továbbjutott az országos elődöntőbe!

Gratulálunk Fiúk!

alt